Skriveskoler

South Gate Creative Writing School

South Gate Creative Writing School tilbyder ambitiøse forfatterspirer en uddannelse i Creative Writing. Uddannelsen dækker kunsten og forretningen bag fortællekunst for nutidige medier.
Du lærer at mestre populære genrer, imens du udvikler din unikke stemme sammen med en lille, støttende og forskelligartet gruppe af ligesindede. Du studerer i Aalborg eller online, mens du får færdighederne til at blive forfatter.
Det er praktisk. Du læser, ser, analyserer og øver dig i at skrive til forskellige medier, såsom populær og litterær fiktion, skuespil og manuskripter, børnelitteratur, ungdomslitteratur, og spilnarrativer.
Denne meget personlige tilgang betyder, at du vil modtage en specialdesignet uddannelse skræddersyet til tiden, tilpasset til dine niveau, behov og interesser.
Uddannelsen er organiseret i otte semestre, som hvert fokuserer på en genre eller tendens. Du lærer historien, udviklingen og håndværket, og øver dig i at skrive den eller arbejde på dit eget værk.
South Gate har hver uge et omfattende samling af kurser, hvor hvert er relateret til semestrets overordnede genre eller emne. Du får omgivelserne og friheden til at eksperimentere, udvide og tilpasse dine evner til de muligheder du søger.